De laatste tijd zijn koolhydraatarme en ook zogenaamde paleo diƫten erg hip. Er is erg veel hype rondom deze levenswijze. Maar is dat ook gerechtvaardigd. Is het echt zo dat je alleen kunt afvallen als je al het brood laat staan? Als je nooit meer chips of kwarktaart of koekjes eet? Moeten we per se die etenswaren uit ons leven verbannen voor goed?

Het antwoord is ja en nee. Zoals gebruikelijk liggen zaken wat gecompliceerder dan bepaalde instanties je doen willen laten geloven. Natuurlijk ik ga je niet vertellen dat je op een dieet van kwarktaart in de ochtend, taart in de middag en taart in de avond gezond leeft. Dat is niet zo. Maar het is geenszins nodig om die producten helemaal uit ons leven te verbannen. Echt niet. Je moet alleen wel de juiste types kiezen. Not all kwarktaart is created equal zei Abraham Lincoln een paar eeuwen terug. Okay dat is misschien gelogen. Hij heeft dat niet gezegd. Maar het is alsnog een waarheid dat er veel verschilt zit in bijv. chocolade koekjes van AH huismerk of van een dieet specialist.

Tip: koolhydraatarme producten van Be-Slank

Ik praat uit ervaring. Ik ben zo een 30 kilo afgevallen met het zogenaamde Be-Slank Dieet. Tijdens dit dieet heb ik ervoor gekozen om gewoon zo nu en dan kwarktaart te nuttigen. Natuurlijk werd dit niet aanbevolen door het dieet, maar dit is wat ik zelf voor koos.

Uitgelicht: eiwitdieet snacks zoals koekjes

Daarbij, biedt dit merk speciale eiwitrijke koolhydraatarme snacks aan zoals onder meer chips en repen en koekjes zelfs! Ik kon gewoon heerlijke appel kaneel koekjes eten wanneer ik daar erg trek in had zonder schuldgevoel. Het is dus echt mogelijk om af te vallen zonder dat je allerlei lekkere dingen moet laten staan, geloof me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.