bedrijfsfeest diner

De wekelijkse borrel met collega’s is leuk en aardig. Maar het jaarlijks terugkerende bedrijfsfeest moet uiteraard alles bevatten om een succes te worden. De locatie, de muziek, de aankleding en natuurlijk de catering. Wat kun je nu het beste voor de gasten regelen als het om hapjes en drankjes gaat? Voor iedere situatie is een andere vorm van catering geschikt, een aantal voorbeelden.

Uitgeserveerde lunch

Wordt het feestje gegeven op locatie waar men allen aan tafel zit dan is bijvoorbeeld Catering Amsterdam een ideale uitkomst. Een lunch waarin werkelijk alles tot in de puntjes wordt verzorgd is mogelijk tegen zeer schappelijke tarieven. Zo maak je het de eters eenvoudig, alles wordt aan tafel gebracht op een geheel eigen wijze. Voorkeuren zijn uiteraard bespreekbaar.

Finger food of BBQ

Voor een losser bedrijfsfeest Amsterdam is een andere vorm van catering geschikt. Wat dacht je van Libanese Finger food of een heerlijk barbecue in de buitenlucht waar werkelijk van alles bij zit? Wat is er leuker dan gezellig samenzijn met collega’s terwijl je geniet van een vers gegrilde burger met een cocktailtje in je hand? Dan moet het weer wel mee zitten natuurlijk, maar in de zomer komt dat meestal wel dik in orde.

Netwerken tijdens een walking dinner

De naam zegt het al. Een diner maar dan lopend. Een lopend buffet, maar dan niet zo een waar je steeds staat te wachten op jouw voorganger. De gerechten die worden geserveerd zijn van een kleiner formaat namelijk. Een bijkomend voordeel is dat er hierdoor ook minder voedsel weggegooid wordt na afloop van het diner. Wanneer je een zakelijke bijeenkomst hebt is dit de manier om veel contacten op te doen. Door het losse karakter kom je veel met verschillende mensen in contact en is dit de ideale gelegenheid om het netwerk te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.